این وعدهها، برای سرگرم کردن مردم است ...
برای مرجع روی عنوان کلیک کنید
خباز در مورد وعده هایی که گاه و بی گاه از سوی دولت داده می شود، گفت: جان کلام اینکه اینها برای آنکه مردم را مشغول کنند و برای اینکه کارشناسان را از بررسی دقیق وضع موجود به انحراف بکشانند و برای اینکه مطالبات مردم جمع نشود که بگویند اینها مطالبات ماست، هر روز یک شعار جدید می دهند و چون گوینده این وعدهها دومین شخصیت نظام است، عوام الناس ممکن است باور کنند.
آقای رئیس جمهور و مشاورین و معاونین قول ها و وعده های زیادی داده اند که نه تنها اکثر آنها محقق نشده، بلکه توقعاتی در مردم به وجود آورده و باعث بدبینی مردم شده است. این موضوع اقدام ناپسندی است که به باورهای مردم صدمه می زند.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: تکلیف برنامه بر این بود که تا سال گذشته تورم تک رقمی شود. با این حال تورم در سال های اخیر حتی به 30 درصد هم رسید و در حال حاضر اگر همین واردات بی رویه نبود، قطعا به 30 درصد میرسید. مگر می توان معجزه کرد و تورم به یک باره تک رقمی کرد؟
با چه ابزاری می خواهند تورم را در مدت 3ماه تک رقمی کنند؟
اینکه می گویند قیمت ارز در حدود 1050تومان شناور خواهد بود و اکنون دلار 1350تومان است، نشان از چیست؟ دولت باید با قاطعیت مبلغی را تعیین کند و آن را نیز اجرا کند تا سرمایه گذار بتواند اعتماد کند.
این عضو فراکسیون اصلاحطلبان مجلس با بیان اینکه امید چیز خوبی است و موجب رونق کشور، گفت: اما امیدهای واهی ایجاد کردن آثار منفی در کشور خواهد داشت که هم به شخصیت رئیس جمهور لطمه می زند و هم به شخصیت مردمی که وی را انتخاب کرده اند.
منبع: تابناک
برای مرجع روی عنوان کلیک کنید
آمارهای غیر رسمی نشان میدهد سالانه دست کم 2500 شهروند تهرانی در اثر آلودگی هوا فوت میشوند. هنوز از یادها نرفته است، درحالیکه در اوایل سال، شهرداری تهران اعلام کرد که آلودگی هوای پایتخت در سال 90، در 200 سال گذشته بیسابقه بوده است، وزارت بهداشت معتقد بود از میزان آلودگی هوا حتی کم هم شده است و مشکلی در این رابطه وجود ندارد!
در هر حال با وجود این انکارها، امسال آلودهترین سال پایتخت طی 12 سال گذشته بوده است چرا که همین چندروز پیش سازمان هواشناسی تهرانیها را از این حقیقت آگاه ساخت که «میزان آلودگی هوایی که امروز تهرانیها تنفس میکنند، در سالهای گذشته بیسابقه بوده است.»
سال گذشته اما آماری در رسانهها منتشر شد مبنی بر اینکه آمارهای غیر رسمی نشان میدهد سالانه دست کم 2500 شهروند تهرانی در اثر آلودگی هوا فوت میشوند. بر اساس این آمار، تعداد قربانیان انسانی ناشی از آلودگی هوای تهران در هشت سال گذشته بیشتر از ایام جنگ تحمیلی بوده است و این خود نشان از وقوع فاجعهای انسانی در پایتخت دارد.
فاجعهای که نه با طرح زوج و فرد خودروهاو کاهش مدت معاینه فنی حل شد و نه با الزام به تولید خودروها و بنزین باکیفیت. حتی طرحها ی عجیب غریبی چون آیپاشی تهران با هواپیماهای سمپاش هم که در میان بهت کارشناسان اجرایی شد موثر واقع نشد تا امروز، دستگاههای سنجش آلودگی هوا، میزان ذرات معلق در هوای پایتخت را در تا 142 میکرو گرم نشان دهند و خبر از شروع فاجعهای نو داشته باشند.
جالب اینجاست با وجود سالها دست و پنجه نرم کردن با آلودگی هوا در پایتخت، همواره مسئولین استانداری و دولتیها در مواقع اضطرار به یاد آلودگی هوا میافتند و کمیته اضطرای تشکیل میدهند.
کمیتهای که با شروع بحران کاری از پیش نمیبرد و در نهایت پایتخت در اقدامی کارشناسانه! چند روز تعطیل میشود تا وضعیت هوا کمی متعادلتر شود و آبها از آسیاب بیفتد.
این بار نیز در حالی ک گمانه زنیها برای تعطیلی روز دوشنبه و روزهای بعد آن در پایتخت ادامه دارد، روز گذشته اعضای کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران به دلیل اضطرار پیش آمده برای افزایش آلایندهها، به صورت فوری در استانداری جمع شدند تا طبق معمول راه حلهای اضطراری برای این وضعیت بررسی شود!
گزارشهای رسیده حاکی از آن است که محمدرضا محمودی، معاون استاندار در این جلسه عنوان کرده است که «اقدامی شجاعانه لازم است تا استفاده از خودروهای شخصی در تهران محدود شود.»
او در تشریح این طرح تنها بیماران، معلولان و مسئولان را مجاز به استفاده از خودروی شخصی دانسته و گفته است: «در شرایط فعلی چارهای جز این نداریم.» محمودی همچنین از مسئولان دولتی استمداد طلبیده است تا برای حل این معضل پیش قدم شوند.
به این ترتیب با این پیشنهاد بیسابقه! تهران به پارکینگی بزرگ تبدیل خواهد شد تا به این طریق پس لرزههای اقدامات غیر کارشناسانه و طرحهای کوتاه مدت ناموفق دولتیها برای کنترل آلودگی هوا دامن پایتخت نشین هارا بگیرد.
بنا به گفته محمودی محمودی در این جلسه: «باید شهروندان را به سمت حمل و نقل عمومی سوق داد و اگر لازم شد، برای تردد هر خودرو عوارض سنگین (یک میلیونتومان) معین کرد. اگرچه ما هرچه از دستمان برآمده است انجام دادهایم و بیش از این دیگر کاری از دستمان برنمیآید. شهرداری هم هر کاری توانسته، کرده است اما مشکلات بر سر پول است. به نظر من پول پیشرفت مترو و اتوبوسرانی را باید کسانی بدهند که خودخواهانه همچنان از خودروی شخصی استفاده میکنند.»
با وجود این سخنان و اعتراف یک مقام دولتی به نقش مترو در کاهش آلودگی هوا اما، همچنان درگیریها برای بودجه مترو بین دولتیها و شهرداری تهران ادامه دارد و دولت حاضر به پرداخت بودجه مصوب دو میلیاردی به شهرداری تهران نیست ...
در این میان این مردم پایتخت هستند که قربانی دعواهای سیاسی شدهاند و سالیانه جان خود را از دست میدهند اما به نظر میرسد دولتیها اهمیتی برای جان پایتخت نشینها قائل نیستند.
تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی