حیف که رفیق دیگرشان فعلا جرأت همدردی ندارد! ...
برای مرجع روی عنوان کلیک کنید برای مرجع روی عنوان کلیک کنید هوگو چاوز ، رییس جمهور ونزوئلا که به تازگی از کوبا به کشورش بازگشته اظهار داشت: با تاسف مرگ قذافی تایید شده است. آنها قذافی را کشتند و این یک خشونت دیگر است. ما همه عمر خود، قذافی را به عنوان یک جنگجوی بزرگ، یک انقلابی و یک شهید به یاد خواهیم سپرد.
عضو موسس جبهه پایداری گفت: امروز گروه 7+8 دولت را کنار گذاشته در حالی که دولت هنوز هم در نظرسنجی های انتخاباتی رای بالایی دارد و اگر این ظرفیت و قدرت دولت از دید جبهه اصولگرایان مغفول واقع بماند شرایط ویژه ای را برای گروه های مقابل به وجود خواهد آورد.
به گزارش الف، غلامحسین الهام در سومین کنگره سراسری کانون دانشگاهیان ایران اسلامی که پنج شنبه گذشته در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد بود، ضمن اشاره به ظرفیت های احمدی نژاد در انتخابات سال 88 گفت: در انتخابات سال 88 اگر احمدی نژاد با آن ظرفیتی که در دولت نهم ایجاد کرد نبود، معلوم نبود بازی انتخابات را چه کسی می برد و چه اتفاقی می افتاد؟
عضو هیئت موسس جبهه پایداری با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس نهم تاکید کرد: در این انتخابات هم اگر اصولگرایان می خواهند به وحدت برسند باید از آدم هایی استفاده کنند که زیر سوال نباشند؛ چه در عرصه فتنه و چه در عرصه کارکردشان با نظام، ولایت و مردم یعنی به طور کامل شاخص های اصولگرایی را داشته باشند.
الهام جوان گرایی در انتخابات مجلس نهم را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: ما با افراد شکست خورده و وصله پینه خورده نمی توانیم موفق باشیم. باید جبهه اصولگرایی پوست بیاندازد، آدم های نو، آرمان گرا و مقبول به میدان بیایند. دیگر باید ریش سفیدهای ما کنار بروند و حتی خود را فدای نظام کنند تا گارد مدیریت کشور باز شود و نیروهای جدید به صحنه بیایند که در غیر این صورت اگر وحدتی شکل بگیرد تهدیدی برای نظام خواهد بود.
وی با فرض اینگه اگر اصلاح طلبان در عرصه رقابت انتخابات مجلس حاضر نشوند گفت: در این صورت در داخل جبهه اصولگرایان چه اتفاقی خواهد افتاد؟ وجود جریانی اصولگرا، نو و آرمان گرای مطلوب فرصتی برای رقابت بهتر ایجاد می کند و جبهه پایداری از این ظرفیت برخوردار است.
مخالف واژه جریان انحرافی هستم
الهام گفت: با توجه به گروه 7+8، جبهه پایداری یک ظرفیت ویژه به حساب می آید. چنانچه بلا تشبیه، مشابه این اتفاق را در مجلس سوم شاهد بودیم که امام (ره) موافق دو حرکت موازی در جبهه روحانیت، برای رقابت بودند که از همان جا جبهه روحانیون مبارز و جبهه روحانیت مبارز شکل گرفت.
وی با اشاره به انتخابات مجلس هشتم گفت: در مجلس هشتم اصولگرایان به همراه قدرت و ظرفیت دولت که در راس گفتمان آن آقای احمدی نژاد بود توانستند پیروز انتخابات شوند.
عضو موسس جبهه پایداری گفت: امروز گروه 7+8 دولت را کنار گذاشته در حالی که دولت هنوز هم در نظرسنجی های انتخاباتی رای بالایی دارد و اگر این ظرفیت وقدرت دولت از دید جبهه اصولگرایان مغفول واقع بماند شرایط ویژه ای را برای گروه های مقابل به وجود خواهد آورد.
مشاور رییس جمهور با اشاره به ظرفیت و قدرت دولت، خطاب به گروه 7+8 تاکید کرد: نگرانی ما از این است، اگر از این ظرفیت در این گروه استفاده نشود برخی افراد که مبانی و گفتمان آنها با ما فرق می کند و با نام جریان انحرافی مشهور هستند از این ظرفیت دولت استفاده کنند.(((!!! ...)))
الهام همچنین خاطر نشان کرد: البته بنده موافق جریان انحرافی نیستم، بلکه معتقدم چند نفری هستند که مبانی و گفتمان آنها دچار انحراف شده است.
جبهه پایداری جریان جدیدی نیست، همان طرفداران دولت هستند
عضو هیئت موسس جبهه پایداری در خصوص چگونگی شکل گیری این جبهه گفت: ظهور و بروز جبهه پایداری ضرورتی بود که بسیاری از صاحب نظران و رجال دینی و سیاسی مشوق آن بودند.
الهام گفت: بخشی از نیروهای ارزشی و حزب الهی و اصولگرای جامعه به گونه ای هستند که نمی توانند در ظرف جریان های موجود اصولگرا مثل جبهه پیروان، رهپویان و ایثارگران جای بگیرند.
وی تصریح کرد: بخشی از اختلاف بین احمدی نژاد و اصولگرایان ناشی از از رفتار اصولگرایان بود. اصولگرایان تعامل خوبی با احمدی نژاد نداشتند و این گروه های اصولگرا نتواستند طیف دوستان دولت، حامیان دولت، آفرینندگان سوم تیر،22 خرداد و افرادی که 9 دی را که به حمایت از نظام آفریدند در خود حفظ کنند.
مشاور رییس جمهور همچنین در خصوص یازده روز خانه نشینی احمدی نژاد گفت: با این کار، رئیس جمهور، عده ای از طرفداران دولت را که احساس کردند شکافی بین ولایت و رهبری و آقای احمدی نژاد رخ داده سرخورده کرد. البته این ریزش به معنای تخطئه حرکت سوم تیر نیست و این موج جبهه پایداری اعلام یک جریان جدید نیست بلکه همان طرفداران دولت هستند.
هوگو چاوز با اشاره به آمریکا اظهار داشت: غمانگیزترین مسئله این است که امپراطوری در پیروی از تمایلش برای تسلط بر جهان همراه با همپیمانانش در حال به آتش کشیدن آن است.
چاوز همواره از به رسمیت شناختن حکومت جدید لیبی امتناع کرده و نمایندگان جدید این کشور در سازمان ملل را عروسکی خیمه شب بازی خوانده است.
رهبر ونزوئلا 18 ماه پس از آنکه به ریاست جمهوری رسید با معمر قذافی دیدار کرد. در آن زمان رهبر سابق لیبی که به دنبال روابط با رهبران کشورها در دیگر نقاط جهان بود در تاریخ 13 اوت سال 2000 پذیرای هوگو چاوز در کشورش شد.
دوستی میان هوگو چاوز و معمر قذافی در سال 2004 هنگامی که رژیم قذافی جایزه حقوق بشر بینالمللی قذافی را به چاوز داد، مستحکمتر شد. رژیم قذافی این عنوان را در سال 1998 به فیدل کاسترو نیز داده بود. در سال 2009 و در اول سپتامبر قذافی پذیرای هوگو چاوز در جشنهای 40 سالگی حکومتش در لیبی شد. پس از آن در اواخر همان ماه قذافی به ونزوئلا سفر کرد و چاوز پاسخ استقبال گرم قذافی را با اعطای نسخهای از شمشیر سیمون بولیوار به وی اظهار داشت.
این در واقع نخستین سفر قذافی در آمریکای لاتین در طول 40 سال حکومتش در لیبی بود.
در این سفر از هر دو رهبر این دو کشور عکسهایی به همراه حامیان استقبال کننده از آنها در جزیره مارگاریتای ونزوئلا منتشر شد.
همچنین قذافی یک استادیوم ورزشی را در اطراف شهر بنغازی به نام استودیوم هوگو چاوز نامگذاری کرد. اوایل امسال انقلابیون لیبی این استادیوم را به نام شهدای فوریه تغییر نام دادند.
تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی