علی مطهری: جبهه پایداری ابزار دست احمدینژاد و مشایی است
برای مرجع خبر روی عنوان کلیک کنید
علی مطهری میگوید اکثر موسسان جبهه پایداری زحمتی برای انقلاب نکشیدهاند و در اثر اتفاقاتی جای انقلابیون راستین را گرفتهاند. تشکیل جبهه پایداری موجب تفرقه در بین اصولگرایان است، ریشه شکلگیری این جبهه را بیشتر هواهای نفسانی میدانم تا مبانی فکری؛ بیشتر بغض با آقای هاشمی و لاریجانی و قالیباف و ... محرک این افراد برای تشکیل این جبهه بوده و کمتر به فکر حفظ انقلاب از آسیبها هستند. من احساس میکنم حادثهای شبیه آنچه که در مشروطه رخ داد در حال رخ دادن است، یعنی فرصتطلبهایی میآیند و انقلابیون اولیه را کنار میزنند و مسیر انقلاب را تغییر میدهند. البته وجود آقای لنکرانی در میان آنها یک وصله ناجور است. حیف ایشان است که در کنار آن افراد قرار گیرد و پیشبینی میکنم که ایشان جدا میشود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درپاسخ به اینکه جبهه پایداری چه گروهی از جامعه را نمایندگی میکند؟، اظهار داشت: اینها قبل از آنکه گروهی از جامعه را نمایندگی کنند، نمایندگی آقای احمدینژاد و آقای مشائی را به عهده دارند و این که میگویند ما آقای احمدینژاد را قبول داریم اما مشایی را قبول نداریم، یک تناقض است. چون آقای احمدینژاد بارها گفته است که من افکار مشایی را قبول دارم و مشایی فردی زلال است. بنابراین این دو از هم تفکیکناپذیرند و در واقع یک روح در دو بدناند. در واقع جبهه پایداری ابزار دست احمدینژاد و مشائی قرار گرفته است.
نماینده تهران در مجلس هشتم همچنین با اشاره به اظهارات اعضای این تشکل درباره اینکه نمایندگی قشر حزبالهی را دارند، گفت: این فقط یک ادعاست، بخش عظیمی از حزباللهیها از جمله سپاه و بسیج به خاطر سکوت اعضای جبهه پایداری در سالهای گذشته در مقابل انحرافات فرهنگی دولت و تز مکتب ایران و حمایت متعصبانه آنها از دولت، این جبهه را قبول ندارند.
به نظر من اساساً جبهه پایداری به خاطر آن سکوتها و حمایتها از عوامل مؤثر شکلگیری جریان موسوم به انحرافی بوده است. زمانی که بنده فریاد میزدم که این دولت از نظر فرهنگی لیبرال است، یا خطر تز مکتب ایران را گوشزد میکردم، این افراد در مجلس و غیرمجلس به من حمله میکردند و انحرافات فرهنگی دولت را قبول نداشتند و مسأله مکتب ایران را هم یک مسأله فرعی و غیرقابل طرح میدانستند. در واقع جریان انحرافی محصول عملکرد موسسین جبهه پایداری است.
برای مرجع خبر روی عنوان کلیک کنید
سید علیاصغر حسینی در گفتوگو با قانون درباره انتشار خبری به نقل از یک عضو کمیسیون اصل 90 قانون اساسی مبنی بر احتمال برکناری مشایی و بقایی از سمت خود به دلیل شکایتهای برخی نمایندگان علیه این دو مقام دولتی، گفت: کمیسیون اصل 90 صلاحیت تصمیمگیری برای مقامات را ندارد.
وکیل رییس دفتر رییس جمهور با تاکید بر اینکه چنین خبری مبنای قانونی ندارد، به صلاحیتهای کمیسیون اصل 90 در قانون اساسی اشاره کرد و افزود: بر اساس این اصل، مجلس موظف است به این شکایات رسیدگی کند و پاسخ کافی دهد و در مواردی که شکایت به قوه مجریه و یا قوه قضائیه مربوط است رسیدگی و پاسخ کافی از آنها بخواهد و در مدت متناسب نتیجه را اعلام کند. بنابراین در قانون نیامده است که کمیسیون میتواند به برکناری مقامات دولتی رأی دهد.
وکیل مشایی با بیان اینکه حدود صلاحیت کمیسیون اصل 90 مشخص است، اظهار کرد: این خبر اصلا مبنای قانونی ندارد و این آقایان نمیتوانند تصمیم گیری کنند که یک مقام دولتی همچنان بر سر کار خود باشد یا اینکه برکنار شود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا بعد از رسانهای کردن شکایت رییس دفتر رییس جمهور علیه برخی مداحان و انتقاد از دستگاه قضایی به علت رسیدگی نکردن به آن شکایتها، دادستانی تهران اقدامی در جهت رسیدگی به این شکایات انجام داده است؟ گفت: خوشبختانه بعد از آن اظهارنظر، دستگاه قضایی رسیدگی به این شکایتها را در دستور کار خود قرار داده و رسیدگی به این پرونده را آغاز کرده است.
حسینی در پاسخ به این پرسش که مشایی از چه افراد یا گروههایی شکایت کرده است؟ گفت: به وکالت از موکلم 10 شکایت را علیه برخی از افراد حقیقی مطرح اما عمده شکایتها متوجه برخی از روزنامهها و خبرگزاریها است که به دلیل ممنوعیت قانونی نمیتوانم نام آنها را افشا کنم.
تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی