فرماندار همدان: روز ورود احمدینژاد مثل شب قدر است
برای مرجع خبر روی عنوان کلیک کنید
حسن قهرمانیمطلق بعد از ظهر امروز در شورای اداری شهرستان همدان با اشاره به سفر هیئت دولت به همدان، بر میزان اهمیت پرشور بودن استقبال از هیئت دولت در همدان تأکید کرد و اظهار داشت: روز ورود رئیسجمهور و هیئت همراه وی به همدان، به مثابه شب قدر این استان است چرا که اگر در شب قدر برنامه سرنوشت یک ساله آدمی رقم میخورد در این سفر سرنوشت چند سال و یا حتی آینده این استان رقم میخورد.
وی با اشاره به نگرشهای مختلف دینی، سیاسی، اجتماعی و فرامنطقهای هر فرد، خاطرنشان کرد: در امر استقبال از رئیس جمهور، هر فردی هر نگرشی که داشته باشد این مهم را مورد توجه قرار میدهد چرا که در این زمینه رقابت شایسته و مثبتی صورت میگیرد.
فرماندار همدان با اشاره به سفر احمدینژاد به نیویورک خاطرنشان کرد: دکتر احمدینژاد در این سفر بیانات قابل توجهی را مطرح کرد و حضور و استقبال مردم نیز مهر تأییدی بر گفتههای وی شد که با این وصف ما نیز باید استقبال چشمگیری را در همدان برای وی رقم بزنیم.
وی متذکر شد: استقبال از هیئت دولت نوعی مهر تأیید مواضع محکم و مستحکم دولت نظام جمهوری ایران در قبال استکبار جهانی است چرا که استکبارستیزی موضوع مورد توجه دکتر احمدینژاد در سفر به نیویورک نیز بود.
قهرمانیمطلق اظهار کرد: امر استقبال از هیئت دولت را از منظر عرق ولایی، مذهبی، ملی و جهانی هم که باشد وظیفهای است که باید بر اساس رسالت خود به آن توجه کنیم.
به گفته وی، استقبال از هیئت دولت امری مورد توجه دوستان و دشمنان این نظام است که با تیزبینی خاصی رصد میشود که با توجه به بیداری اسلامی باید از این مهم حمایتی همهجانبه کرد و حضوری پررنگ را به منصه ظهور رساند.
فرماندار همدان اضافه کرد: در امر حضور در استقبال از هیئت دولت باید به گونهای عمل کنیم که دشمنانی که خواهان تضعیف پایههای این نظام هستند معادلات شومشان بهم بریزد و زبانشان کوتاه شود.
وی خطاب به مسئولان شهرستانی همدان متذکر شد: در زمینه تبلیغات و نصب بنر و... برای تبریک ورود هیئت دولت به همدان به هیچ عنوان نباید از اعتبارات دولتی استفاده شود چرا که استفاده از اعتبارات دولتی در این راستا شرعاً و عقلاً مجاز نبوده و ممنوع است. (((!؟ ...)))
قهرمانیمطلق عنوان کرد: در حال حاضر فضای بصری شهر برای ورود هیئت دولت به همدان آماده است و یک بسیج عمومی در این زمینه شکل گرفته است که به واقع بسیار سازمانیافته است.
وی با اشاره به شورای برنامهریزی استان همدان نیز یادآور شد: در این جلسه، اعتبارات فرهنگی استان همدان درصدبندی و ابلاغ شده است که در آن اعتبارات مناسبی برای ساخت حوزههای علمیه، مساجد و مصلیها، ورزش استان و ورزش مدارس، ارشاد اسلامی، کانونهای فرهنگی مساجد، سازمان تبلیغات و... اختصاص داده شد.
فرماندار همدان با تأکید بر لزوم آمادگی دستگاههای خدماترسان در زمینه حضور هیئت دولت به همدان، گفت: با توجه به برنامههای متعدد رئیس جمهور در استان همه امکانات در اختیار باشد و از این نظر مشکلی وجود نداشته باشد.
وی در پاسخ به درخواست حضور احمدینژاد یا وزیران وی به شهرهای کوچکی چون مریانج، تصریح کرد: در گذشته حضور یک وزیر حتی در مرکز یک استان هم عادی نبود، اما به برکت دولت خدمتگذار در حال حاضر شهرهای کوچک نیز خواسته حضور مقامات ارشد کشوری را دارند که این به دلیل آن است که خطوط و محدودیتها شکسته شده است.
قهرمانیمطلق گفت: به شرط تأیید، مسیر استقبال از رئیسجمهور در همدان همان مسیر گذشته به مقصد استادیوم قدس خواهد بود که بر این اساس مرکز ثقل تجمع استقبال باید در این استادیوم دیده شود.
وی با اشاره به سفرهای اول تا سوم هیئت دولت به استان همدان، با بیان اینکه در دور نخست سفر احمدینژاد به همدان، این شهرستان 148 مصوبه داشت، یادآور شد: اعتبار ملی که از این طریق شهرستان همدان گرفته 354 میلیارد تومان و اعتبار استانی 14 میلیارد و 330 میلیون تومان بوده است که جمع دو اعتبار تخصیص یافته 366 میلیارد و 927 میلیون تومان بوده است.
فرماندار همدان با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی مصوبات دور نخست سفر 95 درصد بوده است، گفت: در دور دوم سفر ریاست جمهوری به همدان، 112 مصوبه شهرستانی داشتیم که اعتبار ملی که بنابر آن به شهرستان همدان تخصیص داده شد، 191 میلیارد تومان و استانی 20 میلیارد و 400 میلیون تومان بوده که در مجموع 211 میلیارد و 430 میلیون تومان بوده است که پیشرفت فیزیکی 92 درصد را داشته است.
وی با بیان اینکه در سفر چهارم احمدینژاد به همدان پروژههایی که به هر دلیلی به اتمام نرسیده مورد توجه قرار میگیرد، عنوان کرد: پروژههایی که قابلیت اجرا دارد، اجرایی شده و پروژههایی که قابلیت اجرا ندارد، حذف خواهد شد.
قهرمانیمطلق با بیان اینکه دور سوم سفرهای احمدینژاد به همدان به نسبت قبل وضعیت بسیار بهتری داشت، خاطرنشان کرد: این سفر 201 مصوبه داشت که اعتبار ملی آن 184 میلیارد تومان و استانی آن 28 میلیارد تومان بوده که در مجموع 212 میلیارد تومان با 36 درصد پیشرفت فیزیکی بوده است.
معاون برنامهریزی فرماندار همدان نیز ضمن تأکید بر لزوم توجه به امر استقبال از هیئت دولت در همدان، گفت: آموزش و پرورش نواحی 1 و 2 و بخش نهاوند باید در ارتباط با گروه سرود 2 هزار نفری دانشآموزان هماهنگیهای لازم و کافی را داشته باشند.
محمدعلی محمدی اذعان کرد: همه دستگاهها باید هم و غم خود را در ارتباط با همکاری در زمینه استقبال از هیئت دولت به کار گیرند تا به درستی پوشش داده شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تا دو روز آینده آمادگی کاملی برای دریافت و نصب بنرهای استقبال ادارات و دستگاههای همدان را در استادیوم قدس داریم تا به این واسطه نیز بتوانیم فضاسازی مناسبی را داشته باشیم.
78 هزار تن خرمای نخلداران هرمزگانی به فروش نرفت
برای مرجع خبر روی عنوان کلیک کنید
رئیس انجمن خرمای استان هرمزگان گفت: 78 هزار تن خرما روی دست نخلداران هرمزگانی مانده است.
ابراهیم پورحیدری افزود: نبود نقدینگی، ندادن تسهیلات بانکی به مباشران جهاد کشاورزی برای خرید خرما، کمبود امکانات بستهبندی و فرآوری خرما و ضعف صادرات از مشکلات نخلداران هرمزگانی در فروش محصولشان است.
رئیس سازمان تعاون روستایی هرمزگان نیز با بیان این که سالانه 143هزار تن خرما از 38 هزار هکتار نخلستان در هرمزگان برداشت میشود، تصریح کرد: این سازمان تاکنون ابلاغیه خرید تضمینی خرما از کشاورزان هرمزگانی دریافت نکرده است.
حمزه رادمنش اظهار کرد: 35 هزار تن خرمای برداشت شده صرف تازهخوری میشود،20 هزار تن به مصرف دام میرسد و 10 هزار تن نیز خرمای بسیار مرغوب پیارم است که قبل از برداشت مشتری دارد.
رئیس خانه کشاورز هرمزگان هم پیشنهاد داده است دولت خرمای نخلداران این استان را برای قحطیزدگان سومالی خریداری کند.
ابوطالب جوادی اعلام نشدن قیمت خرید تضمینی خرمای نخلداران هرمزگانی را علت این پیشنهاد عنوان کرد.
از هفته گذشته شرکتهای تعاونی خصوصی خرید توافقی 14 نوع خرما از 50 نوع خرمای تولیدی هرمزگان از نخلداران شهرستانهای رودان، حاجیآباد و بخش فین شهرستان بندرعباس را آغاز کردهاند.
بالاترین قیمت خرما در حال حاضر تعیین شده 3 هزار و500 تومان و کمترین 150 تومان است که قیمت خرما در بازار بندرعباس از 3 هزار تومان تا 500 تومان در نوسان بوده است.
برداشت خرما در هرمزگان هر سال با نوع نوبر آلمهتری از اول خرداد آغاز میشود و با برداشت خرمای پیارم در آبان پایان مییابد.
هرمزگان مقام چهارم تولید خرمای کشور را دارد که مرغوبترین خرمای آن پیارم نام دارد که از نخلستانهای حاجیآباد اواخر آبان برداشت میشود و 80 درصد این خرما به کشورهای اروپایی، کانادا، هند، چین و روسیه صادر میشود.
جمهوری اسلامی ایران بعد از کشور تونس دومین صادرکننده خرما در جهان است و سالانه یک میلیون تن خرما از 224 هزار هکتار نخلستان در کشور برداشت میشود و 104 هزار تن آن به ارزش 139 میلیون دلار صادر میشود.
مقام اول تونس در صادرات به علت کیفیت بستهبندی آن است و این امر موجب شده هر کیلو خرمای صادراتی آن 48 دلار خریداری شود.
تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی