مطهری: اصلاحطلب خطرناکی در انتخابات وجود ندارد؛ همه آنها رد صلاح
مطهری: اصلاحطلب خطرناکی در انتخابات وجود ندارد؛ همه آنها رد صلاحیت میشوند
برای متن کامل خبر روی عنوان کلیک کنید
علی مطهری : به اعتقاد من خوب است هر گروهی که احساس میکند پایگاه اجتماعی دارد لیست جداگانهای در انتخابات ارائه کند. مثلاً جبهه پایداری، حزب موتلفه و جمعیت ایثارگران فهرستهای جداگانهای اعلام کنند تا دست مردم برای انتخاب باز باشد.
مشکل در پافشاری جبهه پایداری بر این موضوع است که تعداد نمایندگان آنها در کمیته 7+8 افزایش یابد. ارائه لیست واحد خیلی ضروری نیست؛ کسانی هم که میگویند لیست واحدی باید وجود داشته باشد برای این است که آراء پراکنده نشود و اصلاحطلبان رای نیاوند. “
در حال حاضر که اصلاحطلب خطرناکی وجود ندارد و همه آنها رد صلاحیت میشوند، بنابراین ما رقیب جدی نداریم که بخواهیم کاری کنیم آنها رای نیاورند؛ پس خوب است هر گروه لیست جداگانهای ارائه دهد تا مردم خودشان انتخاب کنند.
آیتالله مهدویکنی معتقد است که وحدت به معنی ائتلاف است، چرا که وحدت به معنی فلسفی که همه یکی بشویم امکانپذیر نیست و نمیشود که همه آراء خود کنار بگذارند و آراء طرف مقابل را بپذیرند. ایشان معتقدند باید روی مشترکات که بیشتر از اختلافات است ائتلاف کنیم که معنی وحدت هم همین است.
وحدت به معنی یکسان بودن افکار، بدون معنی است. عدهای معتقدند اصولگرایان باید در همین سیستم 7+8 ادامه فعالیت دهند اما به هر حال من شخصاً این موضوع را قبول ندارم ولی به احترام بزرگان سکوت میکنیم و این را قبول میکنیم.
برای خبر کامل روی عنوان کلیک کنید
بالاخره فصل مدارس رسید و با شروع سال جدید تحصیلی بیش از 12 میلیون و 300 هزار دانشآموز ایرانی سال تحصیلی 1390- 1391 را آغاز کردند؛ در حالی که با توجه به گزارشهای مرکز آمار ایران و جمعیت 19 میلیون و 435 هزار نفری در سنین 7 تا 19 سال که باید آموزش خود را در مدارس ادامه دهند، بیش از 7 میلیون و 135 هزار نفر به دلایل مختلف قادر به ادامه تحصیل نیستند و در حقیقت بیش از 37 درصد دانشآموزان ایرانی مجبور به ترک تحصیل شدهاند.
به گزارش آفتاب، براساس اعلام مسئولان وزارت آموزش و پرورش در روزهای اخیر تعداد دانشآموزان کشورمان از 12 میلیون و 800 هزار نفر در سال گذشته با کاهش 500 هزار نفری در سال جاری به 12 میلیون و 300 هزار نفر کاهش یافته که با توجه به تثبیت رشد جمعیت در سالهای گذشته، کاهش جمعیت دانشآموزی حاکی از ترکتحصیل دانش آموزان به دلایل اقتصادی و اجتماعی میباشد.
طی سالهای گذشته یا در حقیقت در یک دهه گذشته با وجود ثبات نرخ رشد جمعیت در حد 1.5 درصد، کاهش جمعیت دانشآموزی کشور از 18 میلیون نفر به 12 میلیون نفر، نشاندهنده اضافه شدن حدود 6 میلیون دانشآموز به جرگه ترک تحصیلکردهها است که بسیار نگرانکننده و دردناک است چرا که بر این اساس از هر سه دانشآموز ایرانی؛ یک دانشآموز ترک تحصیل میکند و قادر به ادامه تحصیل نیست.
طی 6 سال گذشته در دولتهای نهم و دهم با وجود ترکتحصیل حدود 5 میلیون نفر دانش آموز، حدود 4 هزار میلیارد تومان به نوسازی مدارس از حساب ذخیره ارزی اختصاص یافته اما گزارشی از نحوه تخصیص و خرجکرد این رقم منتشر نشده است که البته از وزارتخانهای که رقم و تعداد دقیق دانشآموزان کشور را نمیداند چنین ابهاماتی بعید نیست.
از یاد نبردیم که سال گذشته یکی از معاونان وزارت آموزش و پرورش اعتراف کرد که" ما تازه فهمیدهایم رقم دانشآموزان ما 12 میلیون نفر است نه 14 میلیون".
تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی