سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در دوران بـــرزخی ...

انشاالله که این وبلاگ بتواند وسیله-ای خدا-پسند برای اطلاع-رسانی صحیح وَ در جهت تحکیم انقلاب اسلامی وَ جمهوری اسلامی باشد ؛ والسلام علیکم من تبع الهدی ...

از محبت خارها گل میشود ...









    از محبت خارها گل میشود ... 


برای مرجع وَ عنوان اولیه متن، به عنوان اشاره کنید


 

 عبرت نیوز: پلیس کشور دانمارک در ابتکاری جالب و با بکارگیری همان فریضه مشهور " امر به معروف و نهی از منکر " مسلمانان و بجای برخورد های بدون برنامه، جوانان دوچرخه سوار و راکبین موتورسیکلتها را تشویق به استفاده از کلاه ایمنی در خیابانها کرد، آیا با وصف افزایش معضلات اجتماعی بهتر نیست که گاهی ما نیز در شیوه هایی بدیع و بی نظیر مان تجدید نظر کنیم؟
بر اساس تصاویر منتشر شده در یوتیوپ، که توسط شهروندان دانمارکی تهیه و به اشتراک گذاشته شده است، پلیس این کشور در شیوه ای جالب ضمن حضور محبت آمیز در گوشه خیابانها، راکبین دوچرخه و موتورسیکلت را متوقف و پس از برخوردی گرم و عبرت آموز، آنان را در آغوش کشیده و سپس تشویق به استفاده از کلاه ایمنی در حین تردد با دوچرخه و موتورسیکلت در خیابان می نمایند.
ماموران که تعداد زیادی کلاه در اختیار دارند در حاشیه خیابانهای پر تردد ایستاده و پس از ملاحظه دو چرخه سواران به آنان دستور ایست داده و سپس با سلام و برخوردی گرم، توصیه های فنی و ایمنی را ابلاغ کرده و پس از آنکه شهروندان را با آغوشی گرم پذیرا شده اند، کلاهی ایمنی را بصورتی مجانی به آنان تقدیم می کنند.
بر اساس گزارشهای دریافتی همین شیوه نیز چند سالی است در ماههای خاص در مالزی و بخصوص در کوالالامپور به اجرا در آمده و ماموران پلیس بجای ایستادن تند و خشن و گرفتن حالتهای نظامی، موتورسواران را متوقف و سپس کلاهی ایمنی را به آنان هدیه می کنند، این گروههای آموزشی حتی کلاه کهنه و غیر استاندارد شهروندان را دریافت و کلاهی جدید را به آنها تقدیم می کنند.
با این وصف به نظر می رسد با توجه به ارزشهای علمی و عملی فریضه " امر به معروف و نهی از منکر" که در میان مسلمان مشهور است بیشتر از ما، کشورهای توسعه یافته و غربی آنرا مورد استفاده قرار داده و ماموران آموزش دیده و خنده رو با بکار گیری مجموعه توصیه های اخلاقی و روانی با مردم برخورد کرده و موجب تغییرعملکرد شهروندان و بخصوص جوانان در رعایت قوانین می شوند.
تجربه ثابت کرده که ما طی سالهای گذشته موفق نشده ایم با استفاده ازجریمه های سنگین و برخوردهای تند و بعضا خشن و انتقال مرتکبین جرائم سبک و یا تخلفات ریز و لشکرکشی و شلوغ کردن خیابانها و وارد کردن نیرو وگاردهای مخصوص و تیپهای خشن بخوبی در اجرای " امر به معروف و نهی از منکر " موفقیت حاصل کنیم.
چرا که اگر این موفقیت با شیوه های مرسوم کارساز و نیتجه بخش بود اکنون مقوله بد حجابی و برخی دیگر از تخلفات جاری و ارتکابی جوانان خاتمه یافته بود و تازه عناوین مجرمانه جدید به آن افزوده نمی شد.
فراموش نکنیم که محبت و رفتار خوب و رعایت حرمت شهروندان و دور کردن جوانان از استرس و تنش و همچنین کم کردن میزان اصطکاک آنان با دستگاهها و نهادهای انتظامی و قضایی میتواند در کاهش بسیاری از جرائم اثر گذار باشد.

 تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی