سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در دوران بـــرزخی ...

انشاالله که این وبلاگ بتواند وسیله-ای خدا-پسند برای اطلاع-رسانی صحیح وَ در جهت تحکیم انقلاب اسلامی وَ جمهوری اسلامی باشد ؛ والسلام علیکم من تبع الهدی ...

صفار: خَـیٌــریـــن نماینده-ساز از درآمدهای اختلاسی! ...

 

برای مرجع روی عنوان کلیک کنید


   محمدحسین صفارهرندی شامگاه دوشنبه در دهمین یادواره شهدای شهر ماهدشت به ایراد سخنانی پرداخت و گفت: حضور فتنه گران و فرصت طلب ها در انتخابات با اسامی دیگر؛ وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد که باید در انتخاب اشخاصی که به عنوان نماینده مردم وارد مجلس می شوند بسیار دقت کرد چرا که عناصر فتنه گر و فرصت طلب با اسامی دیگری وارد انتخابات شده اند.
صفار هرندی گفت: بایستی فراموش نکنیم که برخی از کسانی که امروز برای انتخابات شال و کلاه کرده اند، دیروز دارای چه کارنامه ای بوده اند. وی افزود:
یادمان نرفته است که در مجلس ششم افرادی به رهبر معظم انقلاب نامه نوشتند که تا ما به زور وارد نشده ایم بیایید و جام زهر را بنوشید، این افراد حتی به درد یک اداره معمولی هم نمی خورند چه رسد به اینکه نماینده مردم شوند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز داشت:
ما همه نوع خیری دیده بودیم، مثل خیر مدرسه ساز و غیره ولی گویی در حال حاضر، خیران نماینده ساز نیز پیدا شده اند که با پول های پنهانی مانند همین اختلاس میلیاردی اخیر نماینده می سازند.

 

برای مرجع روی عنوان کلیک کنید

   با گذشت یک ماه از التهابات ارزی، اقتصاد کشور بدون اجرای تحریم های جدید آمریکا و به دلیل ضعف و نابسامانی مدیریت، در حال ورود به مرحله فروپاشی است.
به گزارش خبرنگار بازتاب، نوسانات شدید در بازار ارز و امنیتی کردن این بازار، هرج و مرج در تصمیم گیری های پولی و مالی کشور که باید باثبات ترین بخش اقتصاد باشد،
کاهش شدید ارزش پول ملی و جایگزینی دلار به جای ریال در مبادلات تجاری داخلی، تنها بخشی از علائمی است که حکایت از حرکت اقتصاد کشور به سراشیبی پرتگاه دارد.
امروز سکه طلا در یک جهش دیگر به مرز 800 هزار تومان رسید.
بنابر مشاهدات خبرنگار بازتاب، در بازارهای کلان تهران نظیر بازار آهن، لوازم خانگی و طلا مبادلات قفل شده و فعالان اقتصادی تصویر روشنی از آینده نزدیک بازار ندارند. به همین دلیل از خرید وفروش عمده اجتناب می شود و در مواقع اضطراری نیز خرید وفروش نقدی جایگزین معاملات اعتباری گردیده است.
بسیاری از فروشندگان کالاهای وارداتی هم اجناس خود را مطابق با قیمت لحظه ای دلار می فروشند.
سیاستهای کنترلی اقتصادی بانک مرکزی که با شکست همراه شده است، جای خود را به سیاستهای امنیتی پلیس داده که گفته شده با لباس مبدل در بازار ارز حاضر می شود. بازار آزاد ارز هم جای خود را به بازار سیاه داده است و مردم که با کاهش 50 درصدی ارزش پول ملی در برابر ارز و طلا، عملا نیمی از سرمایه خود را که ظرف یک عمر جمع آروی کرده بودند، در چندماه از دست داده اند با نگرانی به آینده می نگرند.
در این شرایط رییس زحمتکش دولت که در سرمای زمستان به همراه همسر و تعدادی از اعضای اقتصادی کابینه به مناطق گرم آمریکای جنوبی سفر کرده بود، پس از بازگشت از سفر یک هفته ای، تصمیم شورای پول و اعتبار که براساس قانون در جهت متناسب کردن نرخ سود بانکی با تورم اتخاذ شده بود را وتو کرده، اما نگفته است که چه طرحی برای مهار اقتصاد نابسامان کشور دارد.
افزایش 70درصدی قیمت دلار تنها طی چند ماه، اتفاقی بی سابقه است که اثرات تورمی آن در ماه های آینده ظاهر خواهد شد و علاوه بر فشار سنگین بر اقشار متوسط به پایین جامعه، موجب بروز مشکلات شدید در تولید نیز می گردد.
هرچند تحریم های ظالمانه نقش اساسی در نابسامانی کنونی دارد، اما در این شرایط
به نظر می رسد اقتصاد ایران برای وارد شدن به وضعیت بحرانی نیازی به تحریم جدید و اقدامات تازه آمریکا ندارد و سردرگمی و عدم هماهنگی مسئولان، تصمیمات متناقض و ناکارامد و عدم توجه به روشهای درست حل مساله برای بردن اقتصاد ایران به لبه پرتگاه کافی است.
 

 تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی