سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در دوران بـــرزخی ...

انشاالله که این وبلاگ بتواند وسیله-ای خدا-پسند برای اطلاع-رسانی صحیح وَ در جهت تحکیم انقلاب اسلامی وَ جمهوری اسلامی باشد ؛ والسلام علیکم من تبع الهدی ...

الله کرم: در 80 منطقه کشور احتمال درگیری های انتخاباتی هست / زیب

برای مرجع خبر روی عنوان کلیک کنید

   مدیر عامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: ارزش گاز موجود در میدان پارس جنوبی حداقل معادل 120 سال صادرات و فروش نفت ایران است.
به گزارش روابط عمومی شرکت نفت و گاز پارس، موسی سوری اظهار داشت:
ارزش ثروت میدان گازی پارس جنوبی در صورت تبدیل این گازها به فرآورده تا 10 برابر قابل افزایش است.
وی افزود:
براساس برآوردهای انجام شده با در نظر گرفتن نرخ جایگزینی هر بشکه نفت خام معادل 50 دلار، میدان پارس جنوبی دارای چهار هزار و 400 میلیارد دلار ارزش اقتصادی (در صورت خام فروشی) است.
مدیر عامل نفت و گاز پارس اضافه کرد:
چنانچه هر بشکه نفت خام معادل 100 دلار در نظر گرفته شود ارزش خام فروشی این ثروت عظیم ملی حدود هشت هزار و 800 میلیارد دلار می شود و اگر این ثروت عظیم ملی در داخل کشور و در زنجیره نفت و گاز و پتروشیمی تبدیل به فرآورده های نهایی و ارزش افزوده آن در داخل کشور ایجاد شود، مقدار این ثروت می تواند به 10 برابر افزایش یابد.
   سوری ابراز داشت: در 100 سال گذشته، درآمد ایران از محل صادرات و فروش نفت خام 880 میلیارد دلار بوده که چنانچه با نرخ جایگزینی هر بشکه نفت خام 50 دلار، ارزش آن را به روز معادل سازی کنیم حدود سه هزار و 600 میلیارد دلار می شود.
   مدیر عامل شرکت نفت و گاز پارس بیان داشت:
ارزش گاز موجود در میدان پارس جنوبی حداقل معادل 120 سال صادرات و فروش نفت ایران با نفت بشکه ای 50 دلار و با یک محاسبه واقعی تر (نفت بشکه ای 100 دلار) معادل 240 سال صادرات و فروش نفت ایران است.

وی یادآور شد: هم اکنون بیش از 48 هزار میلیارد تومان (معادل 48 میلیارد دلار) طرح و پروژه در شرکت نفت و گاز پارس، بدون محاسبه پتروشیمی ها و دیگر موارد سرمایه گذاری در پارس جنوبی در دست اجراست که امسال 16 میلیارد دلار به این میزان سرمایه گذاری افزوده خواهد شد.
مدیر عامل نفت و گاز پارس گفت: پیش بینی می شود در برنامه پنجم توسعه اقتصادی کشور نیز میزان سرمایه گذاری در پارس جنوبی به 60 میلیارد دلار برسد.

 

برای مرجع خبر روی عنوان کلیک کنید

   به گزارش عصر ایران روزنامه دیلی استار به نقل از الله کرم در این باره نوشت :‌" حدود 80 منطقه در کشور وجود دارد که احتمال بروز ناآرامی های انتخاباتی در آنها بالاست ."
الله کرم هشدار داده است :‌"
این مساله بار دیگر فرصتی برای مخالفان خواهد بود تا تنش ایجاد کنند ، همان طور که در جریان انتخابات ریاست جمهوری گذشته ایجاد کردند ؛ مقامات کشور باید در این باره هوشیار باشند."
  
الله کرم در این مصاحبه منتقدان اصولگرای محمود احمدی نژاد را به دو دسته تقسیم کرد و افزود :‌" دسته اول از منتقدان احمدی نژاد اصولگرایانی هستند که وابسته به جریان راست بازاری هستند ، این دسته حمایت قاطعی از احمدی نژاد ندارند و منتظرند تا او اشتباه کند تا از اشتباهات احمدی نژاد به نفع خود بهره برداری کنند ."
الله کرم افزود :‌
"‌ اما دسته دوم از منتقدان اصولگرای احمدی نژاد که اصولگرایان واقعی را تشکیل می دهند در واقع به دلیل نزدیکی وی به اسفندیار رحیم مشایی رییس دفترش به وی انتقاد دارند ."
وی با اشاره به اینکه
هدف مشایی از اظهارات و موضعگیری های خود جلب و جذب آرای حامیان اصلاح طلب در انتخابات آتی است ، این استراتژی وی را ناموفق خواند و افزود که بدنه اجتماعی حامی اصلاح طلبان با این گونه اظهارات به مشایی متمایل نخواهند شد.
   الله کرم در خاتمه پیش بینی کرد که
هر گروه یا جریانی که به رهبری نزدیکی بیشتری داشته باشد ، پیروز احتمالی انتخابات آتی خواهد بود.
  
در این گزارش دیلی استار که درباره انتخابات آتی مجلس در ایران است ،
صادق زیبا کلام استاد دانشگاه تهران نیز مشارکت داشت .
  
زیبا کلام نیز با اشاره به احتمال حضور کم رونق حامیان اصلاح طلب در انتخابات آتی مجلس گفت که
حتی اگر رهبران اصلاح طلبان از حامیان خود بخواهند در این انتخابات شرکت کنند بعید است به جز درصدی از حامیان مردمی، این دعوت را اجابت کنند.
   با این حال زیبا کلام انتخابات آتی را رقابتی بین سه جناح می داند که از نظر او حامیان احمدی نژاد و مشایی ، اصولگرایان سنتی و اصلاح طلبان
اضلاع احتمالی این سه ضلع رقابتی خواهند بود.
   زیبا کلام احتمال تحریم انتخابات از سوی اصلاح طلبان را زیاد می داند و می گوید حتی با فرض شرکت نامزدهایی از اصلاح طلبان در این انتخابات هیچ تضمینی برای تایید صلاحیت این نامزدها از سوی شورای نگهبان وجود ندارد.

 

تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی