سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در دوران بـــرزخی ...

انشاالله که این وبلاگ بتواند وسیله-ای خدا-پسند برای اطلاع-رسانی صحیح وَ در جهت تحکیم انقلاب اسلامی وَ جمهوری اسلامی باشد ؛ والسلام علیکم من تبع الهدی ...

من در مناظره ها و بعد از فتنه خوب سیما را مدیریت کردم! ...

 

 من در مناظره ها و بعد از فتنه خوب سیما را مدیریت کردم! ...

 

  گفته اید نحوه تعامل صدا و سیما با رئیس جمهور هیچ تغییری نکرده است. از هر دو جهت به این اظهار نظر شما ایراد وارد است. با این تحولات چند ماه اخیر، اگر تعامل صدا و سیما هیچ تغییری نکرده، نشان دهنده بی تفاوتی شما به عنوان رئیس صدا و سیما و یک نخبه است و می توانید با همان روندی که شما و دوستانتان دیگران را بی بصیرت خوانده اید، این بار خودتان کم بصیرت، دچار بی بصیرتی موضعی و امثالهم خوانده شوید. اگر هم نحوه ی تعامل شما تغییر کرده و آن را انکار می کنید، ...

 1- در قسمتی از مصاحبه ی شما که در شماره ی 103 هفته نامه ی پنجره درج شد، در پاسخ به سؤالی در رابطه با این که چرا تصاویر حوادث عاشورای 88 را پخش کردید گفته اید می خواستم به مردم «بگویم...»! مگر سازمان صداوسیما در شما یک نفر خلاصه می شود که می خواسته اید بگویید؟ به کار بردن ناخواسته فعل اول شخص مفرد از جانب شما، یک دنیا حرف دارد که تفسیرش،ذکر مصیبت است.
2-
به گفته شما «به آقای موسوی گفتم شما 13 میلیون رأی آوردید که این رأی یک رأی استثنایی است با صراحت به ایشان گفتم با تبلیغات صداوسیما بود که چهره شما ظرف چند هفته برجسته شد»
آیا 13 میلیون رأی آقای موسوی را شما با صداوسیما به ایشان داده اید؟
3- به عنوان کسی که به آقای احمدی نژاد رأی داده و قویاً از کرده ی خود پشیمان است و به این نتیجه رسیده که به قول شما اجتهادش غلط بوده، عرض می کنم
اگر عدالت برقرار می شد و به مظلومانی همچون آقایان هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری اجازه می دادید تا برای دفاع از ناموسشان -که همان آبرویشان است- در سیما حاضر شوند، شاید نسبت آرا تغییر می کرد .

پس برخی عوامل رسانه شما نهایت سعی خود را کردند تا آقای احمدی نژاد رأی بیاورند، حتی به قیمت پایمال شدن حق مظلوم و ریخته شدن آبروی مؤمن. مثلاً می خواستید چه کنید؟ نکند منظورتان از این که ما با تبلیغات صدا و سیما چهره ی موسوی را برجسته کردیم این بوده که مثلاً می خواستید مناظره ای برگزار کنید بین آقای احمدی نژاد و نه موسوی، بلکه بین احمدی نژاد و خودش؟ یا نه بین احمدی نژاد و کروبی، بین احمدی نژاد و مشایی؟ کار دیگری از دست شما بر می آمد؟ آیا صداوسیما در ایام پس از انتخابات یک رسانه ی حزبی بود یا یک رسانه ی ملی؟ این که شما خودتان این قدر در این گفت و گو خودتان را تحویل گرفته اید و در ماه مبارک رمضان برای خود تند و تند نوشابه باز فرموده اید، از نشانه های مهمان نوازی تان است، اما بیانگر این است که بهتر است که کلاً همین رویه ی بکر بودن را ادامه داده و خیلی مصاحبه نکنید!
4- وقتی بنا بر مصاحبه ی خود آقای پور حسین، ایشان حق ورود به مناظره ها را نداشته و باید فقط زمان را اعلام می کردند، چطور می خواسته اید عدالت را در مناظره ها برقرار کنید؟
نقش و تأثیر دکتر پورحسین را که یک روانشناس، استاد دانشگاه و مدیر شبکه ی سیماست، در حد یک تایمر تقلیل داده اید و هوش ما را هم در حد جلبک حساب کرده اید؟؛
وگرنه چطور کسی می تواند با این اعتماد به نفس این گونه با افتخار بگوید من در مناظره ها و بعد از فتنه خوب سیما را مدیریت کردم و این گونه شکوهمندانه خودش از خودش قدردانی کند؟!
5-
صدا و سیما به عنوان رسانه ی ملی، چرا باید میتینگ انتخاباتی نامزد پیروز در انتخابات را به طور زنده از دو شبکه پخش کند؟ آیا این رسانه ی ملی است یا رسانه ی حزبی؟ رسانه ای که در آن افراد غایب و غیر کاندیدا در انتخابات، وقتی از آنها نام برده می شود، حق حضور در سیما برای دفاع از آبروی خود را ندارند، چرا باید به کسی که هنوز سکان دار دولت است دوباره فرصت دهد تا به انتقادات پاسخ بگوید؟ وقتی دولتی هنوز در مصدر قدرت است و رئیس آن مجدداً نامزد انتخابات می شود، اجتناب ناپذیر است که اکثر صحبت ها و انتقادات نامزدهای دیگر به عملکرد و رویکرد دولت جاری برگردد. به این ترتیب آیا خنده دار نیست که صداوسیما این را مصداقی از تضییع حق آقای احمدی نژاد بداند، ولی نام بردن به صراحت از هاشمی و ناطق نوری و خانواده هایشان و نسبت دادن دزدی و ناپاکی به آنان را ظلم تلقی نکند و به موجب آن وقتی برای دفاع برای آنان در نظر نگیرد؟
6- در مصاحبه گفته اید نحوه ی تعامل صدا و سیما با رئیس جمهور هیچ تغییری نکرده است. از هر دو جهت به این اظهار نظر شما ایراد وارد است.
با این تحولات چند ماه اخیر، اگر تعامل صدا و سیما هیچ تغییری نکرده است، نشان دهنده ی بی تفاوتی شما به عنوان رئیس صدا و سیما و یک نخبه است و می توانید با همان روندی که شما و دوستانتان دیگران را بی بصیرت خوانده اید، این بار خودتان بی بصیرت، کم بصیرت، دچار بی بصیرتی موضعی، ناکام در عرصه ی بصیرت و امثالهم خوانده شوید. اگر هم نحوه ی تعامل شما تغییر کرده و آن را انکار می کنید، صداقت شما به عنوان رئیس صدا و سیما بیش از پیش زیر سؤال می رود.
7- نکته ی دیگری که در مصاحبه دیده می شود و بسیار تأسف برانگیز بود، این است که
شما مبنای برنامه ریزی و اتخاذ رویکرد و موضع صداوسیما را متأسفانه همان طور که کارشناسان و منتقدین حدس می زدند، موضع گیری و اظهار نظر رسانه های خارجی و معاند قرار داده اید.
یعنی هرگاه آنها گفتند صفر، ما باید بگوییم نه یک، هرگاه گفتند سلام، ما باید بگوییم خداحافظ، هرگاه گفتند فلانی با فلانی اختلاف نظر دارد ما باید بگوییم خیر همه با هم خوبند و همه چیز آرام و امن و امان است، اگر گفتند رئیس جمهور با رهبری اختلاف نظر دارد و به موجب آن قهر کرده، ما فارغ از صحت و سقم قضیه، باید انکار کنیم و بگوییم خیر و ای پدر سوخته های معاند! چرا چشم ندارید خوشی ما را ببینید! حالا که این طور شد، از چپ و از راست در خبر ساعت 8، 9، 14، 19، 20:30، 21، 22 و 22:30 می گوییم که رابطه ی ما با هم پدر و پسری است!
8-
این که شما چرا در این مدت فقط با مجله پنجره مصاحبه کرده اید، احتمالاً بی ارتباط با گروه رسانه ای نزدیک به شما نیست.
عزیزانی که در اتاق فکر دیروز، امروز، فردا چنان کردند که نظر مردم در مورد صدا و سیما و علی الخصوص برنامه های سیاسی اش منفی تر شود.
9- در آخر هم مجدداً این سؤال خنده دار را می پرسم؛ آیا واقعاً به نظر شما صدا و سیما موسوی را 13 میلیونی کرد؟ البته از جهتی واقعاً شاید هم این گونه بوده است.
شاید اگر صدا و سیما منصفانه و بی طرفانه به رسالت رسانه ای اش عمل می کرد، رأی موسوی از 13 میلیون بیشتر یا کمتر می شد. این که شما رأی موسوی را کم کردید یا زیاد خیلی محل بحث بنده نیست؛ آن چه عذاب آور است، این است که تنها وسیله ای که ظرفیت اقناع مردم و معترضین به انتخابات را داشت، سیما بود که شما رئیسش بودید. ای کاش واقعاً می دانستید که صدا و سیما رسانه ی شخصی یا حزبی یا گروهی نیست.

 مـرجـع 

تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی