سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در دوران بـــرزخی ...

انشاالله که این وبلاگ بتواند وسیله-ای خدا-پسند برای اطلاع-رسانی صحیح وَ در جهت تحکیم انقلاب اسلامی وَ جمهوری اسلامی باشد ؛ والسلام علیکم من تبع الهدی ...

جـاذبـه مـا ، دافـعـه مـا ...

    نظر

 
 



 

   جـاذبـه مـا ، دافـعـه مـا ... 

  جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید

  بسم الله الرحمن الرحیم 

 

 آفتاب: حجت‌الاسلام محمد باقری بنابی در نطق میان‌ دستور خود در مجلس اظهار داشت:
 من معتقدم که حداقل یک نسل از کشورمان به صورت مستقیم تحت تأثیر حوادث سال 88 خواهد بود، از این رو
لازم است تا دستگاه‌های نظارتی به صورت شفاف شاخصه‌هایی که افراد در آن حوادث نقش داشته‌اند را مشخص کنند تا برخی از جریانات سیاسی برای حذف رقبای خود از حوادث سال 88 سوءاستفاده نکنند.
 ما همانگونه که فتنه را محکوم می‌کنیم، فقر و فساد و پرونده‌های فساد و آمار بالای طلاق و بیکاری را نیز محکوم می‌کنیم.
از همکاران خودم به ویژه نمایندگان تهران سوال می‌کنم اگر چنین اتفاقی برای شما رخ دهد می‌توانید بگویید چند درصد از حاضران در مراسم این خواننده پاپ در مراسم تان شرکت می‌کنند، مگر نه اینکه خیل عظیم جوانان حاضر در این مراسم موکلانتان هستند و شما به واسطه رأی آنها به مجلس آمده‌اید، باید کمی تأمل کنیم تا بفهمیم کجای کار دچار اشکال است.
بذرپاش ،‌ نماینده گروه پایداری و از حلقه دوستان احمدی نژاد : « نمایندگان به تعداد شرکت‌کنندگان در تشییع جنازه‌شان افتخار نمی‌کنند! اگر یکی از شما هم فوت کند چه تعداد از کسانی که برای تشییع پیکر مرتضی پاشایی رفتند برای شما هم خواهند آمد، یک بازی سیاسی-ست!
 این عضو هیات رییسه مجلس در پایان جلسه علنی امروز مجلس، گفت: این کارها در شأن مجلس نیست، یکی از هنرمندان از دنیا رفته و جوانان هم او را بدرقه کردند. این‌که بخواهیم بازی سیاسی دربیاوریم و از این مسئله استفاده کنیم درست نیست،‌ به ویژه از سوی همکاری که در لباس روحانیت است. نمایندگان تهران خود را خادم‌تر از همه می‌دانند و به این‌که در تشییع جنازه‌شان تعداد کم یا زیادی حضور داشته باشند افتخار نمی‌کنند!

 

   متن کامل 

 

 

    جـاذبـه مـا ، دافـعـه مـا ... (2) 

  جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید

  بسم الله الرحمن الرحیم 

آفتاب: در روزهایی که مرتضی پاشایی در بیمارستان بود، نسل جوان بیش از هر خبر دیگری ، خبرهای مربوط به آخرین وضعیت این خواننده پاپ را دنبال می‌کرد و خبر تلخ درگذشت او، پربیننده‌ترین خبر سایت‌ها و خبرگزاری‌ها شد و سپس، بعد از درگذشت پاشایی، مردم در شهرهای مختلف، از تهران و مشهد و قم و سمنان و گنبد و بندرعباس گرفته تا کرمانشاه و یزد و دزفول و اهواز و زنجان و تبریز و ... تجمعات خیابانی برگزار کردند و با سرودن ترانه‌های پاشایی، ذکر دعا و صلوات و روشن کردن شمع، یاد هنرمند محبوب خویش را گرامی داشتند.
فراموش نکنیم که مرحوم پاشایی تنها 30 سال داشت ...
موجی که بدون تحریک رسانه‌های رسمی در جامعه به راه افتاد، نشان‌دهنده سمت و سویی است که نسل جوان ایران بدان روانه است.
در کشوری که بعضی‌ها به خود اجازه می‌دهند شادی‌های متعارف مردم مانند کنسرت‌ها را لغو کنند یا به هم بریزند تا مردم کمتر معطوف به موسیقی شوند یا چهره‌های هنری در ورای سیاسیون قرار گیرند، اقبال گسترده مردم و مشخصاً نسل جوان به یک خواننده پاپ، بسیار معنی‌دار است و نشان می‌دهد به رغم تمام هیاهوهای تبلیغاتی و برنامه‌های رسمی، زیر پوست جامعه اتفاقات مستقلی در جریان است که در نگاه اول دیده نمی‌شود ولی این «ندیدن دلیل بر نبودن نیست».
از جمله از طنزهای تلخ روزگار این که سالیان سال است که به دلیل اعمال نفوذ برخی چهره‌های خاص در مشهد، مردم این شهر روی کنسرت را ندیده‌اند و اگر بخواهند در کنسرتی شرکت کنند باید به شهرهای دیگر سفر کنند ولی مردم همین شهر، برای مرتضی پاشایی تجمع یادبود برگزار کردند تا مشخص شود سختگیری‌های بیهوده‌ای که سال‌هاست بر مردم این شهر بزرگ تحمیل شده است، نتیجه‌ای که مطلوب سخت‌گیران بود را حاصل نکرده است.
مخلص کلام آن که مردم ایران راه خود را می‌روند و در این میان، نسل جوان، فارغ از تحمیلات و تضییقات و تحدیدات و تهدیدات، علاقه‌مندی‌های خود را دنبال می‌کند و در این میان، راهی جز همراهی با مردم نیست.
نکته دوم این که شبکه‌های اجتماعی بار دیگر قدرت خود را به رخ کشیدند چه آن که
تجمعاتی که در شهرهای گوناگون برگزار شد، نه از سوی صدا و سیما با پخش سرودها و ویژه‌برنامه‌های مختلف تبلیغ شده بود و نه نهادهای رسمی با صدور بیانیه‌های مختلف، مردم را بدان دعوت کرده بودند، بلکه خود مردم در شبکه‌های اجتماعی با یکدیگر قرار گذاشتند و برای پاشایی مراسم یادبود برگزار کردند.
این ماجرا نشان داد که محدودسازی شبکه‌های اجتماعی از اساس بی فایده است کما این که محدودسازی هنرمندان موسیقی نیز نتوانسته است مردم را نسبت به موسیقی و موسیقی‌دانان بی اعتنا کند.
تنها راه آن است که با این پتانسیل و انرژی اجتماعی بی نظیر همراهی کرد چه آن که هر گونه سدسازی در برابر رود نسل جوان می‌تواند تنها به ایجاد بدبینی و شکاف در سد و ایجاد سیل منتهی شود و چنین مباد!
 

   متن کامل 

 

 

  تهیه وُ تدوین : عـبـــد عـا صـی