سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در دوران بـــرزخی ...

انشاالله که این وبلاگ بتواند وسیله-ای خدا-پسند برای اطلاع-رسانی صحیح وَ در جهت تحکیم انقلاب اسلامی وَ جمهوری اسلامی باشد ؛ والسلام علیکم من تبع الهدی ...

مشاور امنیت ملی آمریکا : باید به ایران اجازه برنامه هسته ای صلح-

    نظر

 

 

  جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید


  بسم الله الرحمن الرحیم

 به گزارش خبرآنلاین، سوزان رایس در حالی به تل آویو رفته است که، کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا در سند مربوط به بودجه سال مالی 2015 بر اتخاذ مواضع سخت‌گیرانه در برابر ایران تأکید کرده است. در این سند بر لزوم توجه آمریکا به جنبه‌های نظامی برنامه هسته‌ای ایران در هر گونه توافق جامع با این کشور تأکید شده است.
آنگونه که تسنیم گزارش داده است، این کمیته روز پنجشنبه اضافه شدن چندین متمم به «قانون مجوز دفاع ملی» برای سال مالی 2015 را به تصویب رساند که بر اتخاذ مواضع سخت‌گیرانه در برابر برنامه هسته‌ای ایران تأکید می‌کنند.
این در حالی است که در روزهای اخیر بازار ابراز امیدواری به آینده مذاکرات داغ بوده است. ماری هارف ، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در روزهای اخیر بارها در خصوص پیشرفت مذاکرات ابراز امیدواری کرده است. از سوی دیگر باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا نیز در جریان بازدید کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا و اروپا به پیشبرد مذاکرات جاری با ایران تعهد دارند. این دیدار شامگاه سه شنبه و در شرایطی انجام شد که سوزان رایس، مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز که اکنون به اسرائیل سفر کرده است، در این نشست حضور داشت.
پایگاه خبری «دبکا» که از پایگاه های خبری صهیونیستی و نزدیک به منابع نظامی و امنیتی این رژیم است در گزارشی به استناد منابع مورد دسترس خود روایتی از سفر هیئت آمریکایی به سرپرستی سوزان رایس، مشاور امنیت ملی آمریکا به سرزمین‌های اشغالی فراهم آورده است. این پایگاه نوشته رایس در این دیدار بر تلاش باراک اوباما برای دست‌یابی به توافق با ایران تا پایان سال جاری، یعنی قبل از آنکه شرایط سیاسی داخل ایران روند امور را عوض کند، تأکید کرده است.
بر اساس این گزارش، طرف آمریکایی همچنین از اسرائیل خواسته این موضوع را به رسمیت بشناسد که ایران «یک کشورِ هسته‌ایِ در آستانه، (با توانمندی‌های) برگشت‌ناپذیر» است و باید به این کشور اجازه داد تا برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد.
خانم رایس همچنین در این دیدار گفته اوباما آمادگی دارد این تعهد را بدهد که از تمامی روشهای جمع‌آوری اطلاعات برای نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران و اطمینان از عدم عدول این کشور از خط قرمزها استفاده کند.
این نخستین سفر رایس به عنوان مشاور امنیت ملی آمریکا به تل آویو به شمار می رود.


 تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی
 

 

  جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید


  بسم الله الرحمن الرحیم

 عبرت نیوز:
خبرنگار پارلمانی از صحن علنی گزارش داد: «آقای ظریف وزیر امور خارجه امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حاضر شد و به سوال چند نماینده پاسخ داد و نمایندگان نیز از پاسخ وزیر قانع شدند.» نه گفت چه پرسیده بودند،
نه گفت چه پاسخ داد و نه هیچ اشاره دیگر! این روش خبررسانی یکی ازمهم ترین بخش های خبری شبکه اول سیماست درباره سوال نمایندگان و پاسخ وزیرخارجه مملکت.
 
شاید به این دلیل که قانع شدن نمایندگان را به لحاظ ارزش خبری مهم تر از خود سوال و جواب و موضوع آن می دانسته اند.
 مشکل اینجاست که گمان می کنند تغییر دکوراسیون استودیو و تقلید از برخی روش های شبکه های خارجی و پوشاندن پیراهن های جیغ و شبرنگ بر تن گویندگان کافی است و به جذب مخاطب و اعتماد او می انجامد و از این نکته غافل اند که اشکال کار جای دیگری است.
 رسانه همان بوق نیست که تنها در آن بدمی و صدایی بلند تولید کنی که بر صداهای دیگر غلبه کند. امروز مردم به سادگی دست به مقایسه می زنند.
در عصر انفجار اطلاعات و گسترش رسانه ها با مقوله ای با عنوان «بازار پیام» رو به رو هستیم. بازاری که از غرفه های مختلف تشکیل شده و چنانچه کالای کم کیفیت ارایه شود مخاطب یا مشتری سراغ غرفه ای دیگر می رود. آری! لباس های شبرنگی کافی نیست.
برابر آموزه های کلاسیک در یک خبر باید به این 6 پرسش پاسخ داده شود: «کی (چه کسی)، کِی (چه زمانی)، کجا، چی ، چرا و چگونه».
مدیران و کارشناسان بخش های خبر رسانی اگر همین یک مورد را به عنوان نمونه تجزیه و تحلیل کنند راز ریزش مخاطب یا کاهش اعتماد را درخواهند دریافت.
 

  متن کامل 

 تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی