سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در دوران بـــرزخی ...

انشاالله که این وبلاگ بتواند وسیله-ای خدا-پسند برای اطلاع-رسانی صحیح وَ در جهت تحکیم انقلاب اسلامی وَ جمهوری اسلامی باشد ؛ والسلام علیکم من تبع الهدی ...

مهیای پُلوی چرب وُ چیلی ِ سرکار-گزاری شوید! ...

 

 

 

 مهیای پُلوی چرب وُ چیلی ِ

 سرکار-گزاری شوید! ...

 برای مرجع روی عنوان کلیک کنید

 معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور از استخدام و جذب نیروی مفصل و قابل توجهی برای دستگاه‌های حاکمیتی کشور در سال 91 خبر داد.
فروزنده در مصاحبه با واحد مرکزی خبر گفت: براساس ماده 44 قانون مدیریت خدمات کشوری، سیاستگذاری مجلس این است که عدالت استخدامی در کشور به طور کامل اجرا شود.
وی افزود: ما برای اینکه بتوانیم ظرفیت‌ها و زمینه لازم برای رقابت افراد را فراهم کنیم تا در مشاغل دولتی قرار گیرند، بحث آزمون را طراحی کردیم.
فروزنده برگزاری آزمون عمومی، تخصصی و مصاحبه‌های تکمیلی را از جمله مراحل جذب نیرو در دستگاه‌های دولتی برشمرد و گفت: از سال 88 که قانون مدیریت خدمات کشوری اجرایی شد همه ادارات و نظام دولتی ما که نیازمند نیرو بودند کار جذب نیرو را از طریق آزمون انجام داده‌اند و از این پس نیز همینطور خواهد بود.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور با بیان اینکه فرآیند جذب نیرو از طریق آزمون ادامه خواهد یافت گفت: این فرآیند در کشور جا خواهد افتاد تا برای همه این بستر فراهم باشد که براساس ضابطه و یک رقابت سالم بتوانند وارد سیستم اداری شوند.
فروزنده همچنین در خصوص برنامه دولت برای جذب نیرو در سال 91 افزود: دولت مصوب کرد تمام دستگاه‌ها مخصوصاً در مناطق و شهرستان‌ها به اندازه پست‌های بلاتصدی شان، بتوانند جذب نیرو داشته باشند.
وی گفت: امسال ان شاءالله جذب نیروی مفصل و قابل توجهی خواهیم داشت تا فضای خوب برای نیروهای تحصیل کرده مخصوصاً در رشته‌های علوم انسانی فراهم شود.
فروزنده افزود: در حال حاضر در مرحله اول رقم قابل توجهی را به استان‌ها اعلام کرده‌ایم تا به طور متوسط بین دو تا سه هزار نفر به طور مستقیم جذب کنند.
وی گفت: همچنین همه نیروهایی که از مرکز استان به شهرستان‌ها بروند ولو قراردادی یا روزمزد باشند، تبدیل وضعیت می‌شوند.
فروزنده افزود: امسال بازسازی در نیروهای دولت انجام می‌شود تا فضایی برای حضور نیروهای فرهیخته و شایسته فراهم شود که البته همه این موارد از طریق آزمون خواهد بود تا فضای عادلانه حاکم باشد.

 

 

 اجناس هم با «آب به آب شدن»

 بالاخره تعادلشون بهم میخوره!!! ...

برای مرجع روی عنوان کلیک کنید

 ایسنا: سعید درخشانی با بیان این‌که درصد افزایش قیمت کالاها بالا نیست، اظهار کرد: مدت‌هاست که پودر لباسشویی در بازار بسیار کم توزیع می‌شود و به همین دلیل قیمت‌ها افزایش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر برخی تولیدکنندگان کالاها را به بازار می‌دهند که این موضوع باعث شده، مغازه‌داران جنس را از بازار تهیه کنند و در نهایت کالا را با قیمت بالاتری به مصرف‌کنندگان بفروشند. اگر تولیدکنندگان همانند گذشته کالا را در مغازه‌ها عرضه کنند، وضعیت داد و ستد بهتر می‌شود.
رییس اتحادیه سوپرمارکت و مواد پروتئینی با اشاره به نایاب شدن سس یکی از تولیدکنندگان مطرح در بازار، تصریح کرد: اگر این سس در بازار پیدا شود، مغازه‌دار باید آن را گران‌تر بخرد و در نهایت گران‌تر نیز بفروشد. قبلا این گونه نبود و بازاریاب شرکت تولیدی هر چند روز یک بار برای تامین کالا به مغازه می‌آمد و در همه مغازه‌ها نیز کالا موجود بود.
او با تاکید بر این‌که وقتی عرضه و تقاضا با هم هماهنگ باشد، شرایط کنونی بازار پیش نمی‌آید، گفت: اکثر کارخانه‌ها جنس تولید نمی‌کنند، بنابراین کالا گران شده است. برای مثال مدت‌ها کره در بازار توزیع نمی‌شد و در حال حاضر نیز این کالا به مقدار خیلی کم و با قیمت بالاتر عرضه می‌شود.
وی با اشاره به این‌که روغن خوراکی نیز برای مدتی توزیع نشد، اظهار کرد: اکنون نیز که روغن توزیع می‌شود، قیمت آن 20 درصد افزایش پیدا کرده است. روغن پنج کیلویی 12 هزار و 400 تومان بود که اکنون با نرخ 14 هزار و 800 تومان عرضه می‌شود.
درخشانی با بیان این‌که برنج ایرانی اصل گران است و انواع برنج خارجی نیز درصدی گران‌ شده است، افزود: اکثر کالاها گران شده‌اند. تن ماهی نیز در بازار موجود بوده، ولی گران شده است. به طوری‌که تن ماهی یکی از تولیدی‌ها که حدود 2600 تومان بود، اکنون بانرخ 3100 تومان و تن ماهی یکی دیگر از برندها که حدود 2050 تومان بود، در حال حاضر با قیمت 2500 تومان فروخته می‌شود.
رییس اتحادیه سوپرمارکت و مواد پروتئینی با اظهار بی‌اطلاعی از این‌که چرا تولیدکنندگان بازار را خالی از جنس می‌گذارند، در واکنش به مطرح شدن موضوع هجوم مردم برای خرید کالا با توجیه کمیاب و گران‌شدن آن‌ها در آینده گفت: کسی با تفکر نایاب شدن کالا به بازار حمله نکرده است و تقاضای خرید همانند قبل است.

 تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی